Jag deltar i

onsdag 8 februari 2012

Filmjölksbröd

Recept: 1 dl grahamsmjöl, 1 1/2 dl vetemjöl, 1/2 dl grovt rågmjöl, 1/2 tsk salt, 1/2 tsk bikarbonat, 1 dl rågflingor, 2 1/2 dl filmjölk och 2 msk sirap.

Gör såhär: Sätt ugnen på 200°. Blanda dom torra ingredienserna i en bunke tillsätt sedan sirapen och filmjölken. Rör ihop och klicka ut små bullar på bakplåtspappret. Sätt in det i ugnen i 10-15 min.

Såhär blev det: Dom blev rätt goda, fast dom kanske smakade lite för mjöligt för min del och jag brukar inte äta bröd med sådant mjöl så ofta (t.ex rågmjöl och sådant). Men dom blev ändå rätt goda med lite ost och smör på så jag är helt nöjd.

Jag jobbade med Pepe

Gemensam uppgift: Torka bord.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar