onsdag 12 oktober 2011
Köttfärssås och spagetti
Recept: 1 gul lök
150 g köttfärs
1 dl krossade tomater
2 krm salt
1/2 krm peppar
1/2 krm paprikapulver
2 krm örtkryddor
1 msk tomatpuré
Gör såhär: Skala löken och skär den i lagom bitar. Smält margarinet i en stekpanna. Fräs löken tills den fått en ljusgul färg. Lägg i köttfärsen och låt den steka tillsammans med löken i ca 5 minuter. Hacka under tiden sönder köttfärsen till en grynig massa. Tillsätt krossade tomater, kryddor, och tomatpuré. Låt den koka 5 minuter på svag värme.
Såhär blev det: Det blev jätte bra och smakade gott.
Jag jobbade med: Emma Axelsson
Gemensam uppgift: Råvaruvagn och återvinning.
Etiketter:
Hem - och konsumentkunskap
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar